Werken bij Ceder

De scholen van de Cedergroep zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Professionals die willen bijdragen aan de toekomst van onze leerlingen.

Zoekt u een baan in het voortgezet onderwijs, dan bieden onze vijf scholen u veel mogelijkheden. Iedere school heeft een eigen, unieke sfeer, een onderscheidende leerlingenpopulatie en een onderwijsaanbod dat is afgestemd op de sociale omgeving van de vestigingsplek.

Vacatures

De Cedergroep is een solide werkgever, die maximale werkgarantie geeft. We zoeken voortdurend naar nieuwe collega’s en stellen het daarom zeer op prijs als u solliciteert of een open sollicitatie bij ons achterlaat. Wilt u eerst meer informatie, belt u dan met Willeke Wolfslag, humanresourcemanager, telefoon 020-545 69 10 of stuur een mail naar w.wolfslag@cedergroep.nl

Open sollicitaties

Staat de functie van uw keuze er nu niet bij, dan is een open sollicitatie bestaande uit een brief met motivatie en een cv altijd welkom. U mailt die naar w.wolfslag@cedergroep.nl

Stages

Bent u student die de lerarenopleiding op een hogeschool of universiteit volgt, dan bent u bij ons van harte welkom om stage te lopen op een van onze scholen. Wij zullen er alles aan doen om uw stage tot een succes te maken. Meer weten? Neem dan contact op met de betreffende school.

Zorgverzekering 2018

Via de Cedergroep gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering bij VGZ: premieberekening.
Collectiviteitsnummer: 87711311.
Via de Cedergroep (Verus) gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis: premieberekening.
Collectiviteitsnummer: 207029835.