Docent wiskunde - 0,6-1,0 fte

Per 1 augustus 2017

Het HWC zoekt met ingang van het schooljaar 2017-2018

een enthousiaste docent m/v wiskunde

Het betreft een eerstegraadsfuntie

  • 0,6 - 1,0 fte
  • Gaarne voor 1 mei a.s. uw sollicitatie

 

 

 

Op het HWC duren de lessen 80 minuten, d.w.z. 1,0 FTE = 15,5 lesuren van 80 minuten. Docenten die geïnteresseerd zijn in een baan op het HWC wordt verzocht om per brief of e-mail te reageren. Sollicitaties  worden gericht aan de rector, de heer drs. B. Kozijn. koz@hermannwesselinkcollege.nl 

Het Hermann Wesselink College kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat. Collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende school en er is ruimte voor vernieuwing. De school staat bekend vanwege haar tweetaligheid in het vmbo-t en het Vwo en haar goede resultaten. Er is ook veel aandacht voor kunst en cultuur. We zijn op zoek naar een collega die zich in deze omschrijving herkent. Nieuwsgierig? Herken je je in deze vernieuwende opvattingen over onderwijs? Dan ben je van harte welkom om te reageren. Reacties graag voor 20 januari as. 

Voor inlichtingen kan worden gebeld naar de school. In het menu links op onze website vindt u informatie over de procedure en het profiel van een docent. Adres: Startbaan 3, 1185 XP Amstelveen, telefoon: 020-6459751.