Teamleider brugklas - 0,8-1,0 fte

Per 1 augustus 2017

Het HLW zoekt met ingang van 1 augustus 2017

een enthousiaste teamleider brugklas m/v 

  • 0,8-1,0 fte
  • Het betreft een eerstegraads onderwijsbevoegdheid VO (kleine lesgevende taak behoort bij deze functie)
  • ervaring in leidinggevende functie is gewenst
  • 'Urban Education"hoog in het vaandel hebben staan en met veel plezier op een school in Amsterdam Nieuw-West willen werken.

Wij zijn op zoek naar een bevlogen teamleider die over een sterke persoonlijkheid beschikt, met een groot hart voor onze leerlingen en ouders. Onze school verkeert in een transitiefase, waarbij het afgelopen jaar een teamstructuur is ingevoerd. Deze structuur is in ontwikkeling en van de nieuwe teamleider wordt een krachtige bijdrage aan deze ontwikkeling gevraagd.

Voor de functie van teamleider brugklas zoeken we een collega die zowel intern als extern een echte bruggenbouwer is. De PR-component van deze functie vereist dat hij/zij het HLW representatief vertegenwoordigt bij externe contacten, waaronder het onderhouden van een uitstekende relatie met de basisscholen.

De teamleider burgklas geeft leiding aan het brugklasteam (ca. 15 docenten) en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rond het onderwijs en de algehele organisatie van deze afdeling. Hij/zij maakt deel uit van het managementteam dat bestaat uit de rector/conrector en vijf teamleiders.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.hlw.nl  

Sollicitaties kunt u richten aan de heer H. van Dokkum e-mail: h.van.dokkum@hlw.nl