Administratief medewerker/applicatiebeheerder Magister - 0,8 fte

Per direct

Het HLZ zoekt per direct

Een administratief medewerker/applicatiebeheerder Magister (m/v)

  • de kandidaat heeft bij voorkeur een opleiding afgerond op MBO+ niveau
  •  0,8 fte

Wij zoeken een administratief medewerker/applicatiebeheerder Magister (m/v) met een gedegen kennis van het administratiepakket Magister.

De administratief medewerker/applicatiebeheerder Magister (m/v) heeft als hoofdtaak en is verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van de applicatie Magister. Is in staat om ondersteuining te bieden aan de gebruikers van de applicaties. Zoekt naar afstemming met de gebruikers om de applicatie zo goed mogelijk in te richten naar de wensen en behoeften van de school. Levert een bijdrage aan het verzorgen van management informatie vanuit Magister. Is bereidt om te investeren in de eiegen ontwikkeling en die van de school en heeft affiniteit met het onderwijs. Daarnaast worden in samenwerking met andere medewerkers administratieve werkzaamheden verricht.

Wij zoeken een betrokken collega, die met kennis en inzicht haar werkzaamheden invult. Die enthousiast, flexibel en communicatief sterk is en over een proactieve werkhouding beschikt. Een collega met een glimlach en hands on-mentaliteit.

Uw reactie kunt u richten aan het hoofd bedrijfsvoering de heer Felderhoff fel@hlz.nl vóór 8 januari 2018.

 

Voor inlichtingen kan worden gebeld naar de school:
Hervormd Lyceum Zuid
Brahmsstraat 7
1077 HE Amsterdam

020-6627983