Voorzitter College van Bestuur

Per direct

Voorzitter College van Bestuur
Cedergroep Voortgezet Onderwijs – Amsterdam e.o.

Cedergroep is uniek in haar diversiteit in leerlingen en scholen. Vruchtbaar samenwerkingsverband voor kwaliteitsontwikkeling, kennisdeling en bedrijfsvoering.

Hervormd Lyceum West, Hervormd Lyceum Zuid, Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert (Amsterdam), Hermann Wesselink College (Amstelveen) en het VeenLanden College (Mijdrecht en Vinkeveen) vormen samen de Cedergroep. De bestuurder is voorzitter van het éénhoofdig CvB. Geeft leiding aan vijf rectoren en het stafbureau, legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. Opdracht is voortdurende verbetering van het onderwijs te faciliteren en samenwerkingskansen te zoeken en te benutten. Centraal staan een heldere koers en actieve externe positionering van de Cedergroep. Bovendien het verder creëren van meerwaarde door slimme gemeenschappelijke bedrijfsvoering en sturing op kennisdeling en samenwerking. De nieuwe bestuurder is een leider, manager en sparringpartner. Strateeg en netwerker, intern en extern gericht op samenwerking en verbinding. Ruime directie- en bestuurlijke ervaring. Aantoonbare affiniteit met onderwijs, ervaring buiten het onderwijs is welkom. Brutosalaris maximaal € 115K.

De werving en selectie van de nieuwe Voorzitter College van Bestuur voor de Cedergroep wordt begeleid door Britt Blomsma van Ebbinge. Wanneer u interesse heeft kunt u contact opnemen met Ebbinge voor een profiel van de organisatie en positie: 020-5 747 593 of britt.blomsma@ebbinge.nl. Solliciteren kan vanaf zaterdag 13 januari via ebbinge.nl/29780. Wij ontvangen uw sollicitatie graag vóór 30 januari.