Tommie Verheul nieuwe rector Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert

Tommie Verheul nieuwe rector Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert 4 juli 2017

Het College van Bestuur van de Cedergroep is verheugd dat de heer drs. Tommie Verheul (39 jaar) vanaf het schooljaar 2017-2018 de nieuwe rector van de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert (CSB) wordt. De heer Verheul volgt de interim-rector, de heer Steven Mijnsbergen op, die dit schooljaar de CSB geleid heeft.

De heer Verheul heeft ruime ervaring als leidinggevende in het voortgezet onderwijs. Zo is hij momenteel afdelingsleider/plaatsvervangend rector van het 4e Gymnasium en was hij eerder werkzaam op het Barlaeus Gymnasium.

Wij verwachten, dat de heer Verheul vanuit zijn passie voor onderwijs en de leerlingen, het onderwijskundige profiel van de CSB verder uitbouwt. Dit alles uiteraard samen met de medewerkers van de CSB. Wij hebben de heer Verheul leren kennen als een verbindend en welbespraakt schoolleider, die het ambacht van schoolleider verstaat en vanuit de dialoog met medewerkers verder zal werken aan de professionele cultuur van de CSB. De heer Verheul is een teamspeler, die met zijn academische achtergrond als bioloog, zijn postdoctorale lerarenopleiding en ervaring met onderwijsinnovatie van meerwaarde is voor de school én het team rectoren.

De heer Verheul kijkt ernaar uit om als rector de eindverantwoordelijkheid voor deze boeiende school te dragen. Het bestuur, de medewerkers, de ouders en leerlingen zijn blij met zijn benoeming.

Voor vragen over de aanstelling van de heer Verheul kunt u contact opnemen met de voorzitter van het College van Bestuur, mevrouw Jonna Merkx via secretariaat@cedergroep.nl.