Tommie Verheul nieuwe rector CSB

Tommie Verheul nieuwe rector CSB 18 juli 2017

Het College van Bestuur van de Cedergroep is verheugd dat de heer Tommie Verheul (1978) vanaf het schooljaar 2017-2018 de nieuwe rector van de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert (CSB) wordt. De heer Verheul volgt de heer Steven Mijnsbergen op, die dit schooljaar als interim-rector de CSB heeft geleid. Wij bedanken de heer Mijnsbergen, die met veel inzet en inspiratie leiding heeft gegeven aan de CSB.

De heer Verheul heeft ruime ervaring als leidinggevende in het voortgezet onderwijs. Zo is hij momenteel afdelingsleider/plaatsvervangend rector van het 4e Gymnasium en was hij eerder werkzaam op het Barlaeus Gymnasium.

Wij hebben de heer Verheul leren kennen als een verbindend en welbespraakt schoolleider, die het ambacht van schoolleider verstaat en vanuit de dialoog met medewerkers verder zal werken aan de professionele cultuur van de CSB. De heer Verheul kijkt ernaar uit om als rector de eindverantwoordelijkheid voor deze boeiende school te dragen. Het bestuur, de medewerkers, de ouders en leerlingen zijn blij met zijn benoeming.