Cederkantoor vernieuwd!

Cederkantoor vernieuwd! 9 oktober 2018

Al voor de zomervakantie is het toen nog kleine Cederkantoor aangepast. “Inmiddels is het nieuwe kantoor een feit: een van de lokalen van de CSB is bij het Cederbureau getrokken en in de daarmee ontstane grote ruimte zijn ruime werkplekken gecreëerd voor de collega’s”, vertelt nieuwe bestuurssecretaris Renske Bootz enthousiast.

Ook de bestaande kantoorruimtes hebben een make-over gekregen en met de herverdeling en –inrichting van de bestaande werkplekken is een prachtig nieuw Cederkantoor gecreëerd. Veel collega’s hebben niet alleen een werkplek op het Cederkantoor, maar ook op een of meerdere scholen. Deze collega’s ondersteunen op locatie bij bijvoorbeeld financiële, personele of ICT-werkzaamheden; ze zijn vraagbaak voor de collega’s op de afdeling of voor de schoolleiding. Renske: “Deze manier van werken ervaren de collega’s op de scholen als heel prettig. Tegelijkertijd is er ook de vraag ‘wie-wat’ gaat doen, met andere woorden: wat doen we nu precies op de scholen en wat wordt er centraal georganiseerd?
Het antwoord daarop is niet eenvoudig, maar in de gesprekken met elkaar, en door de ervaring van het samenwerken vinden we vast het antwoord. Dit kost tijd, maar we hebben er met de collega’s van het Cederkantoor alle vertrouwen in dat we tot een optimale samenwerkingsvorm komen. Met veel plezier zien we de komende tijd tegemoet.”