Werken bij Ceder

De scholen van de Cedergroep zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Professionals die willen bijdragen aan de toekomst van onze leerlingen.

Zoekt u een baan in het voortgezet onderwijs, dan bieden onze vijf scholen u veel mogelijkheden. Iedere school heeft een eigen, unieke sfeer, een onderscheidende leerlingenpopulatie en een onderwijsaanbod dat is afgestemd op de sociale omgeving van de vestigingsplek.

Vacatures

De Cedergroep is een solide werkgever, die maximale werkgarantie geeft. We zoeken voortdurend naar nieuwe collega’s en stellen het daarom zeer op prijs als u solliciteert of een open sollicitatie bij ons achterlaat. Wilt u eerst meer informatie? Belt u dan met Peter Brinkman, interim-teamleider HRM, telefoon 020-545 69 10 of stuur een e-mailbericht.

Open sollicitaties

Staat de functie van uw keuze er nu niet bij, dan is een open sollicitatie bestaande uit een brief met motivatie en een cv altijd welkom. U mailt die naar Peter Brinkman.

Stages

Bent u student die de lerarenopleiding op een hogeschool of universiteit volgt, dan bent u bij ons van harte welkom om stage te lopen op een van onze scholen. Wij zullen er alles aan doen om uw stage tot een succes te maken. Meer weten? Neem dan contact op met de betreffende school.

Zorgverzekering 2019

Via de Cedergroep gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering bij VGZ: premieberekening.
Collectiviteitsnummer: 87711311.
Via de Cedergroep (Verus) gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis: premieberekening.
Collectiviteitsnummer: 207029835.

Coaching voor Cedermedewerkers

Binnen Ceder werken alle medewerkers continu aan hun professionele ontwikkeling. Soms gebeurt dat extern, maar waarom zou je niet bínnen de school de ondersteuning krijgen die je nodig hebt? Daarom zijn er binnen de Cedergroep de afgelopen twee jaar vijf coaches opgeleid die met ingang van het schooljaar 2017-2018 hun expertise kunnen inzetten voor medewerkers die net dat steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Hoe gaat dat in zijn werk?
De begeleiding is gericht op de professionele ontwikkeling van de medewerker. Dit gebeurt door:
- Het verruimen van kennis en inzichten
- Het verwerven en gericht toepassen van vaardigheden
- Het vergroten van het zelfbewustzijn
- Het bevorderen van het lerend en reflecterend vermogen
- Het nemen van regie voor het eigen leerproces binnen de werksituatie 

Hoe verloopt de aanmelding?
De gecoachte wordt in samenspraak met zijn/haar leidinggevende aangemeld voor een ‘coachstraject’. In de aanmelding wordt de door hen opgestelde coachvraag besproken met de coach. Ook de duur van het traject wordt hier bepaald. De coachgroep draagt zorg voor de verdeling, maar de gecoachte kan desgewenst een of twee voorkeuren voor een coach doorgeven.

De start
Tijdens het eerste gesprek met de gecoachte wordt de zogeheten coachvraag verkend, onderzocht en omschreven. Op basis daarvan worden haalbare doelen opgesteld. De inhoud van de gesprekken is vanzelfsprekend vertrouwelijk.

En verder
De vooraf bepaalde doelstellingen staan centraal tijdens de coaching. Natuurlijk ga je als medewerker met deze doelen aan de slag, maar ook nadat het officiële traject is afgerond, ben je niet uitgeleerd. Samen met de coach maakt de gecoachte een ontwikkelplan (POP). Dit plan bespreekt de gecoachte met zijn/haar leidinggevende. Door middel van een evaluatieformulier wordt het traject zorgvuldig geëvalueerd.

Coachgroep
De coaches zijn: Imke Baidjoe (CSB) Caroline Bakker (HWC) Erna ten Oever (CSB) Astrid Prins (HWC) Heleen van de Werf (HWC).
Zij zijn allen opgeleid als coach en geregistreerd bij de NOBCO, de beroepsorganisatie voor coaches.