Docent Scheikunde - 0,8-1,0 fte

Per direct

De Cedergroep zoekt per direct een docent scheikunde voor onze vijf gernommeerde scholen. De scholen werken nauw samen, met als uitgangspunt "Ieder Uniek en Samen Sterk." De Cederscholen leveren een bijdrage aan de samenleving door het bieden van waardevol onderwijs. De Cederscholen onderscheiden zich ieder op een eigen manier, vanuit een aansprekende visie en met kwalitatief goed onderwijs.

 Ambities Cedergroep:

 • Elke leerling wordt door ons onderwijs uitgedaagd en krijgt de kans zich optimaal te ontwikkelen en optimaal te presteren.

 • Wij bieden eigentijds onderwijs dat leerlingen voorbereidt op de samenleving van morgen.

 • Op de Cederscholen werken professionals die kwaliteitsbewust zijn, aanspreekbaar zijn op hun functioneren en hun professionele ruimte optimaal benutten.

 • De scholen zijn goed georganiseerd; gericht op kwaliteit, op de toekomst en financieel gezond.’

De Cedergroep ziet professionalisering van de scholen als noodzakelijke opdracht voor goed onderwijs. De structuur is erop gericht dit mogelijk te maken: verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie.

 

Wij zijn voor de scholen bij de Cedergroep op zoek naar een:

Docent Scheikunde (0,8 - 1,0 fte)

Uitdaging
Als docent ontwikkel en verzorg je onderwijs binnen de sectie exacte vakken. Je begeleidt de leerlingen in het vak en in hun ontwikkeling. Wij zijn een lerende organisatie en er is ruimte voor vernieuwing. 

Als docent Scheikunde ga je werken voor de vijf scholen binnen de Cedergroep op basis van de behoefte bij de scholen.

De scholen zijn:

 • Hervormd Lyceum West- Amsterdam

 • Hervormd Lyceum Zuid- Amsterdam

 • Hermann Wesselink College-Amstelveen

 • VeenLanden College – Mijdrecht/ Vinkeveen

 • Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert- Amsterdam

  Wij vragen

  We zijn op zoek naar een collega die zich in deze omschrijving herkent. Als docent heb je recente ervaring in het onderwijs, bij voorkeur voortgezet onderwijs. 

  Je bent in het bezit van een WO master op het gebied van Scheikunde. Het betreft hier een eerstegraads functie. Belangstellenden met een tweedegraads bevoegdheid die een opleiding willen volgen voor een eerste graadsopleiding wordt ook verzocht te reageren.

   Het betreft een aanstelling met, bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vaste dienstverband.

  Trefwoorden voor jou zijn : zelfstandig, communicatief, samenwerken, resultaat- en doelgericht, oog voor ontwikkeling van leerling/adolescent.

  Docenten die geïnteresseerd zijn in een baan nodigen we van harte uit om te reageren, reacties ontvangen wij graag z.s.m. doch uiterlijk voor 2 november 2018 a.s. 

  U kunt deze richten aan E. van Woensel (HR Cederbureau)

  e.vanwoensel@cedergroep.nl 06-12283736