Medewerker HRM - 0,6-0,8 fte

Per direct

Ben jij onze nieuwe Medewerker HRM in het team?

Vijf gerenommeerde scholen vormen samen de Cedergroep. De scholen werken nauw samen, met als uitgangspunt ‘Ieder Uniek en Samen Sterk’. De Cederscholen onderscheiden zich ieder op een eigen manier, vanuit een aansprekende visie en met kwalitatief goed onderwijs.

De Cedergroep ziet professionalisering van de scholen als noodzakelijke opdracht voor goed onderwijs. De structuur is erop gericht dit mogelijk te maken: verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie. Er werken circa 600 medewerkers bij de vijf scholen en het stafbureau.

Zie ook https://cedergroep.nl/ 

Het tot voor kort kleine bestuurskantoor van de Cedergroep heeft zich in het afgelopen schooljaar ontwikkeld tot een bureau waarin de volgende vijf beleidsterreinen vertegenwoordigd zijn: Financiën, HRM, Onderwijs en Kwaliteit, ICT en Facilitair.

Voor het team HRM zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Medewerker HRM (0,6 – 0,8 fte)

Uitdaging

In deze ondersteunende functie als medewerker HRM heb je een veelzijdig takenpakket en ben je mede verantwoordelijk voor een groot deel van de HR administratie. Je werkt in een team met drie HRM collega’s, je bent dus niet alleen, maar je moet wel zelfstandig zijn om deze rol te kunnen vervullen. Je werkt in de ambulante functie voor verschillende scholen en bent daar fysiek op wekelijkse basis aanwezig. Je vertegenwoordigt HRM in de scholen op die momenten!

Verantwoordelijkheden:

 • Onderhouden van personeelsmutaties; opstellen van contracten, in dienst mutaties, zwangerschapsverlof verwerken, correspondentie afhandelen etc.;

 • Ondersteunen bij de salarisadministratie;

 • Ondersteunen bij de in-, door- en uitstroom van de medewerkers, en arbeidsovereenkomsten;

 • Opstellen van Rapportages (denk hierbij aan verzuim/verlof en FTE standen);

 • Informeren over CAO zodat jij je direct de juiste informatie kan geven aan 'je klant' (schoolleiding en docenten);

  Wie ben jij

  Een ervaren collega met minimaal een afgeronde opleiding in de richting van HRM of P&O. Je werkt graag in, met en vanuit een professioneel team in de verschillende scholen. Je bent iemand die ervoor zorgt dat de klantverwachtingen overtroffen worden door een goede service te verlenen. Daartoe weet je op de juiste wijze ook ‘nee’ te zeggen of kritische vragen te stellen. Je realiseert je dat je niet alles kunt oplossen en je weet je collega’s uit het HRM team te vinden om te overleggen of navraag te doen. Je hebt een proactieve houding, ben je communicatief vaardig, kun je onderwerpen overzien en hou je ervan om anderen te helpen en samen te zoeken naar oplossingen.

  Hoe ziet jouw professionele achtergrond eruit ?

 • mbo of hbo werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring op het gebied van HRM;
 • Kennis van de sociale HR wet- en regelgeving en arbeidsrecht;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Beheersing van Nederlands in zowel woord als geschrift;
 • Je bent een goed gevoel voor processen;
 • Aantoonbare ervaring met MS Office;
 • Ervaring met HR systemen.

Wat bieden wij

Ceder biedt de unieke combinatie van een kleine groep met korte lijnen werkend voor vijf (grote)scholen in het voortgezet onderwijs. Vanuit de christelijke levensbeschouwelijke identiteit wil de Cedergroep een bijdrage leveren aan de samenleving door het bieden van waardevol onderwijs.

Bij de Cedergroep vind je een uitdagende, maatschappelijk relevante, dynamische en kennisintensieve omgeving. Daarbij passen goede arbeidsvoorwaarden: een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie conform schaal 8 cao-VO, een pakket van primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een benoeming is op basis van een jaarcontract waarna verlenging bij gebleken geschiktheid uitgangspunt is.

 

Heb jij je ervaring binnen de (HR) administratie en spreekt deze functie jou je aan?

Dan vragen we je om vóór vrijdag 14 december te reageren; vragen, informatie en versturen van cv en motivatie kan naar:

Els van Woensel (Teamleider HR Cederbureau) e.vanwoensel@cedergroep.nl 06-12283736

Na een schriftelijke selectie volgt een eerste oriënterend gesprek, gevolgd door een of meerdere gesprekken met de selectiecommissie.