Medewerker financiële administratie - 0,6 fte

Per direct

Wil jij het financiële team van de Cedergroep versterken?

Vijf gerenommeerde scholen vormen samen de Cedergroep. De scholen werken nauw samen, met als uitgangspunt ‘Ieder Uniek en Samen Sterk’. De Cederscholen onderscheiden zich ieder op een eigen manier, vanuit een aansprekende visie en met kwalitatief goed onderwijs.

De Cedergroep ziet professionalisering van de scholen als noodzakelijke opdracht voor goed onderwijs. De structuur is erop gericht dit mogelijk te maken: verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie. Er werken circa 600 medewerkers bij de vijf scholen en het stafbureau.

Zie ook https://cedergroep.nl/ 

Het tot voor kort kleine bestuurskantoor van de Cedergroep heeft zich in het afgelopen schooljaar ontwikkeld tot een bureau waarin de volgende vijf beleidsterreinen vertegenwoordigd zijn: Financiën, HRM, Onderwijs en Kwaliteit, ICT en Facilitair.

 

Voor het team Financiën zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Medewerker financiële administratie (0,6 fte) (vervanging)

Het financiële team staat voor de opdracht om de scholen te ondersteunen in het voeren van de financiële administratie en het vormgeven van de P&C cyclus. Het kleine team werkt met veel plezier intensief samen in een mooie balans van uitdagen en faciliteren. Je leidinggevende is de Controller, tevens teamleider Financiën.

Wat ga je doen?

 • controleren van ingekomen facturen, het coderen ten behoeve van de verwerking in de boekhouding en het zorgen voor een tijdige betaling;

 • bijhouden van kas-, bank- en afrekeningen en het verwerken van de gegevens in de boekhouding;

 • zorgdragen voor archivering van alle boekhoudkundige bescheiden;

 • samenstellen van overzichten met betrekking tot inkomsten en uitgaven;

 • zorgdragen voor de inning van deelnemersbijdragen;

 • zorgdragen voor de facturering van verhuur van lokalen of detachering personeel.

 Wie ben jij?

Een enthousiaste ervaren collega met een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van Economie of Accountancy, of ervaring op dit niveau. Je bent financieel administratief onderlegd, werkt nauwgezet en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb je een proactieve houding, communicatief vaardig, en hou je ervan om anderen te helpen en samen te zoeken naar oplossingen. Je bent bereid om op meerdere locaties te werken.

Wat heb je in huis?

 • Een MBO-werk- en denkniveau op het gebied van financiële administratie;
 • Je hebt kennis van financiële systemen;
 • Je hebt ervaring binnen een dienstverlenende, administratieve functie;
 • Je signaleert tijdig knelpunten en draagt hiervoor oplossingen aan;
 • Goede kennis van Excel

Wat bieden wij?

Ceder biedt de unieke combinatie van een kleine groep met korte lijnen werkend voor vijf (grote)scholen in het voortgezet onderwijs. Vanuit de christelijke levensbeschouwelijke identiteit wil de Cedergroep een bijdrage leveren aan de samenleving door het bieden van waardevol onderwijs.

Bij de Cedergroep vind je een uitdagende, maatschappelijk relevante, dynamische en kennisintensieve omgeving. Wij bieden arbeidsvoorwaarden die passen bij de zwaarte van de functie. De medewerker financiële administratie zit in schaal 5 CAO VO. De benoeming is in eerste instantie voor de duur van afwezigheid collega. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging.

Heb je interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief vóór 13 januari 2019 naar solliciteren@cedergroep.nl

Na een schriftelijke selectie volgt een uitnodiging voor één of meerdere gesprekken.