Docenten wiskunde - 1,5 fte

Per 1 augustus 2019

Vacature eerstegraads docenten wiskunde m.i.v. 1 augustus 2019

Het HLZ is op zoek naar een enthousiaste eerstegraads docenten wiskunde (in totaal voor 1,5 fte) die ons team komen versterken.

 

Wie zijn wij?

Het Hervormd Lyceum Zuid (HLZ) biedt onderwijs aan op havo- en vwo- niveau.

Het HLZ is een school in beweging is en daarom zoeken wij docenten bij willen dragen aan een professionele cultuur waarin samenwerken, openheid en vertrouwen centraal staat. Je vindt het belangrijk en vooral ook leuk om bij te dragen aan een omgeving die digitaliseert, je onderzoekt graag hoe je leerlingen kunt motiveren, je implementeert en deelt werkvormen die opbrengst geven binnen en buiten je sectie en je staat open voor het leveren van maatwerk in het belang van de leerling.

De sectie Engels bestaat uit een betrokken team van bevlogen docenten. Wij zoeken een collega die past binnen dit team, maar vooral ook bij het profiel van het HLZ.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Dit betreft een baan van 0,5-1,0 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op verlenging. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn  overeenkomstig de CAO VO. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling.

Het HLZ maakt deel uit van de Stichting Ceder Groep en werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Ben je geïnteresseerd in een baan op het HLZ, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren, reacties ontvangen wij graag z.s.m. doch uiterlijk voor 10 mei a.s. gericht aan mevrouw H. Hulskamp hkp@hlz.nl voor meer informatie kun je terecht bij mevrouw drs. C.E. van Baar(bar@hlz.nl of 020-6627983).