docent technologie en informatica - 0,6 fte

Per 1 augustus 2019

Vacature 2e graads docent Technologie en Informatica m.i.v. 1 augustus 2019.

Het Hermann Wesselink College in Amstelveen is op zoek naar een enthousiaste 2e graads docent Technologie en Informatica (0,6 fte) die ons team komt versterken.

Wie zoeken wij?

Voor het nieuwe vak Technologie en Informatica in de onderbouw zoeken wij iemand die zich zowel binnen technologie in het algemeen als binnen informatica volledig thuis voelt. Je hebt een brede algemene kennis van het/de vakgebied(en) en bent bereid ontbrekende kennis aan te vullen. Je bent in staat om een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het curriculum. Je hebt basiskennis van programmeertalen zoals html, javascript en python. Ervaring met ‘physical computing’, vooral werken met de Arduino microprocessor, is zeer gewenst. Bij voorkeur heb je ervaring met ontwerp software voor 3d-printen en lasersnijden en met de apparatuur zelf. Verder verwachten wij een algemene kennis van gereedschappen materialen machines en gangbare softwareapplicaties. Weet je onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen? Ben je per 1 augustus 2019 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Het Hermann Wesselink College kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat, collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende school en er is ruimte voor vernieuwing. De school staat bekend vanwege zijn tweetaligheid in het vmbo-t, havo en het vwo en zijn goede resultaten. Er is ook veel aandacht voor onderwijs in de bètavakken en kunst en cultuur.

We zijn op zoek naar een collega die zich in deze omschrijving herkent.

Op het HWC duren de lessen 80 minuten, d.w.z. 1,0 fte = 15,5 lesuren van 80 minuten.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Dit betreft een baan van 0,6 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.

Daarnaast ontvang je een device in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling.  Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van de Stichting Ceder en werken bij Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Ben je geïnteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren, reacties ontvangen wij graag z.s.m. doch uiterlijk voor 23 april a.s. gericht aan de rector, de heer drs. B. Kozijn à koz@hethwc.nl