docent natuur-/scheikunde - 0,8-1,0 fte

Per 1 augustus 2019

Vacature 2e graads docent natuurkunde/scheikunde m.i.v. 1 augustus 2019.

Het Hermann Wesselink College in Amstelveen is op zoek naar een enthousiaste of 2e graads docent natuurkunde/scheikunde (0,8 - 1,0 fte) die ons team komt versterken.

Wie zoeken wij?

Ben je 2e graads docent natuurkunde/scheikunde en combineer je jouw passie voor natuurkunde/scheikunde het liefst met voor de klas staan? Weet je onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen? Ben je per 1 augustus 2019 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook docenten met een 1e graads bevoegdheid en belangstellenden die nog studeren voor een 1e graads bevoegdheid nodigen we van harte uit te reageren.

Wie zijn wij?

Het Hermann Wesselink College kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat, collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende school en er is ruimte voor vernieuwing. De school staat bekend vanwege zijn tweetaligheid in het vmbo-t, havo en het vwo en zijn goede resultaten. Er is ook veel aandacht voor onderwijs in de bètavakken en kunst en cultuur.

We zijn op zoek naar een collega die zich in deze omschrijving herkent en bereid is om eventueel ook lessen in het Engels te geven.

Op het HWC duren de lessen 80 minuten, d.w.z. 1,0 fte = 15,5 lesuren van 80 minuten.

Wat kunnen wij jou bieden?

Dit betreft een baan van 0,8 - 1,0 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.

Daarnaast ontvang je een device in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling.  Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van de Stichting Ceder en werken bij Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Ben je geïnteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren, reacties ontvangen wij graag z.s.m. doch uiterlijk voor 6 mei a.s. gericht aan de rector, de heer drs. B. Kozijn à koz@hethwc.nl