Docent wiskunde - 0,4-0,6 fte

Per 1 augustus 2019

De CSB is een middelgrote school voor mavo, havo en vwo. Naast de bekende niveaus hebben wij ook de zogeheten dakpanklassen mavo/havo en havo/vwo. De school heeft ca. 750 leerlingen. De leerlingen van de CSB komen voor een groot deel uit Amsterdam, maar ook uit de randgemeenten. De school werkt met een 80/20 concept waar er naast regulier onderwijs extra aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en overige 21e eeuwse vaardigheden (Millennium Skills).

 Wij zijn per 1 augustus 2019 op zoek naar een enthousiaste leraar wiskunde die ons team komt versterken voor twee of drie dagen per week. De aanstelling bestaat uit 0,4 of 0,6 fte. Het gaat om 9 tot 12 lesuren van 50 minuten.

Wij zijn op zoek naar een tweedegraads docent wiskunde. Sta jij graag voor de klas en heb je een passie voor wiskunde? Vind jij het leuk om je kennis door te geven en de leerlingen te motiveren? Ben jij vanaf 1 augustus 2019 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een functie als wiskunde docent met een aanstelling van 0,4 of 0,6 fte. In eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris wordt bepaald aan de hand van prestaties en werkervaring coform de cao-vo. De CSB maakt deel uit van Stichting Ceder. Ben jij degene die wij zoeken? Dan willen wij graag kennis maken met jou. Je kunt je CV en motivatiebrief mailen naar: verheul@csb-amsterdam.nl Voor verdere informatie over deze vacature kun je een mail sturen naar T. Verheul (rector) verheul@csb-amsterdam.nl

  

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.