Docent scheikunde - 0,8-1,0 fte

Per 1 augustus 2019

 

Vacature docent scheikunde eerstegraad in Amsterdam

 Wie zijn wij: De CSB is een middelgrote school voor mavo, havo en vwo. Naast de bekende niveaus hebben wij ook de zogeheten dakpanklassen mavo/havo en havo/vwo. De school heeft ca. 750 leerlingen. De leerlingen van de CSB komen voor een groot deel uit Amsterdam, maar ook uit de randgemeenten. De school werkt met een 80/20 concept waar er naast regulier onderwijs extra aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en overige 21e eeuwse vaardigheden (Millennium Skills). Bij Millennium Skills besteden wij extra tijd aan het aanleren van vaardigheden als samenwerken, kritisch denken en communicatie. Wij zien dat dit het beste werkt als leerlingen van alle niveaus samenwerken. Leerlingen van de mavo, havo en het vwo werken op deze dag samen als één groep. Millennium Skills is opgedeeld in de drie stromen Grafisch Design, Technologisch Design en Junior Businessschool. Gedurende het schooljaar volgen de leerlingen alle drie de stromen.

De functie: Wij zijn per 1 augustus 2019 op zoek naar een enthousiaste leraar scheikunde die ons team komt versterken voor vier of vijf dagen per week. De aanstelling bestaat uit 0,8 of 1,0 fte. Dit betreft minimaal 20 lesuren van 50 minuten voor een groot deel aan de bovenbouw klassen van de mavo en havo. Met de komst van onze grondig vernieuwde binas-vleugel is er expliciet aandacht voor een verrijking van het curriculum.

Wie zoeken wij: Wij zijn op zoek naar een eerstegraads docent scheikunde. Verbinding maken met leerlingen en “jouw” vak overbrengen op een inspirerende en bevlogen wijze. Het is waar jij als docent scheikunde in uitblinkt. Met aandacht en oprechte interesse haal je het beste in de leerlingen naar boven. Bij de CSB werk je aan de ontwikkeling van je vak, mede in aansluiting op het overige onderwijs en lever je een actieve bijdrage aan een fijne schoolomgeving. Naast het lesgeven behoort een mentoraat tot de mogelijkheden. Sta jij graag voor de klas? Ben jij vanaf 1 augustus 2019 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij: Een functie als scheikunde docent met een aanstelling van 0,8 of 1,0 fte. In eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris wordt bepaald aan de hand van prestaties en werkervaring conform de cao-vo. De CSB maakt deel uit van Stichting Ceder. Ben jij degene die wij zoeken? Dan willen wij graag kennis maken met jou. Je kunt je CV en motivatiebrief mailen naar: t.verheul@csb-amsterdam.nl Voor verdere informatie over deze vacature kun je een mail sturen naar Tommie Verheul (rector) t.verheul@csb-amsterdam.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.