Docent Frans - 0,6 fte

Per 1 augustus 2019

Vacature docent Frans 1e graads in Amsterdam

 De CSB is een middelgrote school voor mavo, havo en vwo. Naast de bekende niveaus hebben wij ook de zogeheten dakpanklassen mavo/havo en havo/vwo. De school heeft ca. 750 leerlingen. Deze leerlingen komen voor een grootdeel uit Amsterdam, maar ook uit de randgemeenten. In de onderbouw werkt de school met een 80/20 concept waar er naast regulier onderwijs extra aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en overige 21e eeuwse vaardigheden (Millennium Skills). Bij Millennium Skills besteden wij extra tijd aan het aanleren van vaardigheden als samenwerken, kritisch denken en communiceren. Wij ervaren een meerwaarde van de samenwerking tussen leerlingen van alle niveaus. Op deze dag worden daarom de groepen heterogeen samengesteld. Millennium Skills is opgedeeld in de drie stromen Grafisch Design, Technologisch Design en Junior Businessschool. Gedurende het schooljaar volgen de leerlingen alle drie de stromen.

 

Wij zijn per 1 augustus 2019 op zoek naar een enthousiaste docent Frans die ons team komt versterken voor drie of vier dagen per week met een aanstelling van 0,6 of 0,7 fte.

Wij zijn op zoek naar een eerstegraads docent Frans. Verbinding maken met leerlingen en “jouw” vak overbrengen op een inspirerende en bevlogen wijze, is waar jij als docent Frans in uitblinkt. Met aandacht en oprechte interesse haal je het beste in de leerlingen naar boven. Bij de CSB werk je aan de ontwikkeling van je vak, mede in aansluiting op het overige onderwijs en lever je een actieve bijdrage aan een fijne schoolomgeving. Naast het lesgeven kan een mentoraat tot de mogelijkheden behoren? Sta jij graag voor de klas? Ben jij vanaf 1 augustus 2019 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden een functie als docent Frans met een aanstelling van 0,6 of 0,7 fte. In eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris wordt bepaald aan de hand van prestaties en werkervaring conform de cao-vo. De CSB maakt deel uit van Stichting Ceder.

Ben jij degene die wij zoeken? Dan willen wij graag kennis maken met jou. Je kunt je CV en motivatiebrief mailen naar: albers@csb-amsterdam.nl Voor verdere informatie over deze vacature kun je een mail sturen naar Heleen Albers (teamleider) albers@csb-amsterdam.nl Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.