Onderwijsassistent - 0,8-1,0 fte

Per 1 november 2019

Vacature onderwijsassistent m.i.v. 1 november 2019 (of in overleg) 

Het Hermann Wesselink College in Amstelveen is op zoek naar een enthousiaste onderwijsassistent (0,8 – 1,0 fte) die ons team komt versterken. 

Wie zoeken wij?

De onderwijsassistent ondersteunt in het voortgezet onderwijs de docenten in de onder- en bovenbouw. Je bent zowel op de achtergrond als in de klas actief aanwezig en kan worden ingezet voor het surveilleren tijdens proefwerken/examens. Daarnaast vang je klassen op die via lesbrieven van de docent de lesstof maken en stimuleer en motiveer je hen om zelfstandig te werken en te leren.

Ben je in het bezit van een MBO 4 diploma onderwijsassistent en ben je in staat om zelfstandig leerlingen te begeleiden en aan te sturen, ben je nauwkeurig en initiatiefrijk en ben je per 1 november 2019, later mogelijk in overleg, beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Het Hermann Wesselink College kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat, collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende school en er is ruimte voor vernieuwing. Je werkt in een team samen met andere onderwijsassistenten en wordt lid van het team OOP (onderwijs ondersteunend personeel).

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Dit betreft een baan van 0,8 – 1,0 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning, schaal 6, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 7,4%, extra OOP eindejaarsuitkering van 1200 euro naar rato, 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling.  Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder en werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Ben je geïnteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren, reacties ontvangen wij graag z.s.m. doch uiterlijk voor 6 september a.s. gericht aan de teamleider OOP - bedrijfsvoering, de heer R. Heus, heu@hethwc.nl.