Docent aardrijkskunde - 0,4 fte

Per 1 januari 2020

Tijdelijke vacature tweedegraads, tweetalig, docent aardrijkskunde m.i.v. 1 januari 2020.

Het Hermann Wesselink College in Amstelveen is op zoek naar een enthousiaste tweedegraads docent aardrijkskunde (0,4 fte) die ons team tijdelijk wil komen versterken.

 

Wie zoeken wij?

Ben je tweedegraads docent aardrijkskunde, heb je ervaring met tweetalig onderwijs en combineer je jouw passie voor aardrijkskunde het liefst met voor de klas staan?

Weet je onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen? Ben je per 1 januari 2020 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook belangstellenden die nog studeren voor een bevoegdheid en/of native speakers nodigen we van harte uit te reageren op deze vacature.

 

Wie zijn wij?

Het Hermann Wesselink College kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat; collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende school en er is ruimte voor vernieuwing. De school staat bekend vanwege zijn tweetaligheid in het vmbo-t, de havo en het vwo èn zijn goede resultaten. Er is ook veel aandacht voor onderwijs in de bètavakken en kunst en cultuur.

We zijn op zoek naar een collega die zich in deze omschrijving herkent en bereid is om de lessen in het Engels te geven.

Op het HWC duren de lessen 80 minuten, d.w.z. 1,0 fte = 15,5 lesuren van 80 minuten.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Dit betreft een tijdelijke baan van 0,4 fte voor de vervanging tijdens een sabbatical van één van onze collega’s. Bij deze functie hoort een passende beloning; de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.

Daarnaast ontvang je een device in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding, aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling.  Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder. Werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Ben je geïnteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren, reacties ontvangen wij graag z.s.m. doch uiterlijk voor 3 oktober a.s. gericht aan de rector, de heer drs. B. Kozijn, koz@hethwc.nl.