Docent Engels - 0,6 fte

Per 1 november 2019

 

De CSB is per 1 november 2019 op zoek naar een enthousiaste docent Engels die ons team komt versterken voor drie dagen per week. De aanstelling bestaat uit 0,6 fte. Dit betreft 15 lessen van 50 minuten in het eerste en tweedegraads gebied. 

Verbinding maken met leerlingen en “jouw” vak overbrengen op een inspirerende en bevlogen wijze. Het is waar jij als docent Engels in uitblinkt. Met aandacht en oprechte interesse haal je het beste in de leerlingen naar boven. Bij de CSB werk je aan de ontwikkeling van je vak, mede in aansluiting op het overige onderwijs en lever je een actieve bijdrage aan een fijne schoolomgeving. In de toekomst behoort ook een mentoraat tot de mogelijkheden. Sta jij graag voor de klas? Ben jij vanaf 1 november 2019 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een functie als Engels docent met een aanstelling van 0,6 fte. In eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris wordt bepaald aan de hand van prestaties en werkervaring conform de cao-vo.

De CSB maakt deel uit van Stichting Ceder. Ben jij degene die wij zoeken? Dan willen wij graag kennis maken met jou. Je kunt je CV en motivatiebrief mailen naar: albers@csb-amsterdam.nl Voor verdere informatie over deze vacature kun je een mail sturen naar Heleen Albers (teamleider) albers@csb-amsterdam.nl

De CSB is een middelgrote school voor mavo, havo en vwo. Naast de bekende niveaus hebben wij ook de zogeheten dakpanklassen mavo/havo en havo/vwo. De school heeft ca. 750 leerlingen. De leerlingen van de CSB komen voor een groot deel uit Amsterdam, maar ook uit de randgemeenten. De school werkt met een 80/20 concept waar er naast regulier onderwijs extra aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en overige 21e eeuwse vaardigheden (Millennium Skills). Bij Millennium Skills besteden wij extra tijd aan het aanleren van vaardigheden als samenwerken, kritisch denken en communicatie. Wij zien dat dit het beste werkt als leerlingen van alle niveaus samenwerken. Leerlingen van de mavo, havo en het vwo werken op deze dag samen als één groep. Millennium Skills is opgedeeld in de drie stromen Grafisch Design, Technologisch Design en Junior Businessschool. Gedurende het schooljaar volgen de leerlingen alle drie de stromen.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.