Docent biologie - 0,9-1,0 fte

Per 1 maart 2020

Vacature 2de graads, tweetalig, docent biologie m.i.v. 1 maart 2020.
Het Hermann Wesselink College in Amstelveen is op zoek naar een enthousiaste 2de graads docent biologie (0,9 - 1,0 fte) die ons team wil komen versterken. 

Wie zoeken wij?
Ben je 2de graads docent biologie, heb je ervaring met tweetalig onderwijs of ben je bereid je daarin te bekwamen. En combineer je jouw passie voor biologie het liefst met voor de klas staan? Weet je onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen? Ben je per 1 maart 2020 beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! De vacature betreft Nederlandstalige- en Engelstalige lessen.
Ook belangstellenden die nog studeren voor een bevoegdheid en/of native speakers nodigen we van harte uit te reageren op deze vacature.

Wie zijn wij?
Het Hermann Wesselink College kenmerkt zich door een betrokken en open leerklimaat; collegiale samenwerking vormt daarbij de sleutel tot succes. We zijn een lerende school en er is ruimte voor vernieuwing. De school staat bekend om zijn tweetaligheid in het vmbo-t, de havo en het vwo èn om zijn goede resultaten. Er is ook veel aandacht voor onderwijs in de bètavakken en kunst en cultuur.

We zijn op zoek naar een collega die zich in deze omschrijving herkent en bereid is om de lessen in het Engels te geven.
Op het HWC duren de lessen 80 minuten, d.w.z. 1,0 fte = 15,5 lesuren van 80 minuten.

 

Wat kunnen wij jou bieden?
Dit betreft een baan van 0,9 - 1,0 fte ter vervanging van een vertrekkende collega binnen het vmbo-t team. De aanstelling is voor één jaar, maar bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Bij deze functie hoort een passende beloning; de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Daarnaast ontvang je een device in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding, aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling. 
Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder. Werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Ben je geïnteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren. Reacties ontvangen wij graag z.s.m. doch uiterlijk voor 9 december 2019 gericht aan de heer drs. B. Kozijn (Rector), per mail: vacatures@hethwc.nl.