MENU

Interne vacature IT-systeembeheerder Cederbureau

Omschrijving

Vakgebied: IT
Salarisschaal: 8 OOP VO
Functiegrootte: 0.6 – 1.0 FTE

Het Cederbureau levert diensten in de ondersteuning naar scholen middels de expertises Onderwijs, Personeel en Ontwikkeling, Planning & Control, Administratie & Beheer en Onderwijsfaciliteiten & IT. Je komt te werken in het team Onderwijsfaciliteiten en IT.

Als IT-systeembeheerder bij de Cedergroep werk je op het Cederbureau binnen een informele en nuchtere omgeving met zes scholen, ongeveer 700 medewerkers en talloze IT-uitdagingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor werkplekbeheerders, helpt met IT-ondersteuning en lost problemen op. Met jouw combinatie van IT-kennis en communicatieve vaardigheden ben je niet alleen een IT-professional, maar ook een gewaardeerde gesprekspartner voor collega’s.

Je zorgt voor de juiste informatievoorziening en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang. Daarnaast volg je actief nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied en geef je advies over de implementatie ervan binnen de bestaande IT-omgeving. Ook geef je vorm aan de uitwerking van de Strategische Agenda van de Cedergroep en het Jaarplan van het Cederbureau en het IT Team. Je bent dienstverlenend en werkt samen met alle collega’s binnen het Cederbureau voor een optimaal integraal resultaat.

Samen met een coördinator en twee collega’s beheer je vrijwel alle IT binnen de scholen, inclusief Microsoft Azure, Windows servers en netwerkinfrastructuur. Je leidt projecten van begin tot eind, ondersteunt werkplekbeheerders en adviseert over nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Je werkt nauw samen met collega’s en externe leveranciers.

Wie zoeken wij?

Jij hebt:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een professionele, prettige en servicegerichte instelling;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Actuele kennis van de werking en het beheer van IT-infrastructuur, componenten en systemen;
  • Actuele kennis van Microsoft Azure, Microsoft 365, Windows Server, firewalls, Windows 11;
  • Ervaring met Topdesk is een pre;
  • Ervaring met het beheer van voip telefonie is een pre;
  • Ervaring met onderwijsspecifieke systemen zoals Magister, Zermelo etc. is een pre.


Ons aanbod

We bieden je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract ( tbv  een interne overstap is  mogelijk: een proefperiode aan van 6 maanden met een te bespreken terugkeergarantie).

De functie van IT-systeembeheerder is ingedeeld in salarisschaal 8, de bepalingen in de CAO-VO zijn van toepassing.

Heb je dit gelezen en ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan! Reageer dan vóór 05-04-2024 door een mail te sturen naar a.kaandorp@cedergroep.nl en a.zwart@cedergroep.nl met daarin een korte motivatie waarin je in ieder geval uitlegt waarom je klaar bent om door te groeien en op welk vlak je denkt het meeste te kunnen toevoegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan netwerkbeheer, Azure beheer, telefonie, wifibeheer et cetera.

Heb je vragen?

Bel Arjen Kaandorp

tel.nr. 06-45344182

Eisen

Vacature

  • Functietitel: Interne vacature IT-systeembeheerder Cederbureau
  • Plaatsingsdatum: 26 maart 2024