MENU

Teamleider havo bovenbouw Veenlanden College

Omschrijving

De schoolleiding van het VeenLanden College zoekt met ingang van 1 augustus 2024 een

teamleider havo bovenbouw
voor 0,8 – 1,0 fte

Wij zijn op zoek naar een bevlogen teamleider met een sterke persoonlijkheid en een groot hart voor onze leerlingen.

Het VLC werkt in een teamstructuur met 5 teamleiders waarbij de teamleider van een afdeling een onderwijskundig leider is die verantwoordelijkheid neemt maar ook neerlegt waar het hoort. De teamleiders vormen samen met de rector en twee conrectoren het managementteam. Het bovenbouwteam bestaat uit 19 collega’s en 268 leerlingen.

• Telefonische informatie is verkrijgbaar via de rector van het VeenLanden College, drs. Henk Ligthart: 0297 283459. Profielschets, Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden teamleider kun je opvragen bij het secretariaat@hetvlc.nl.

• Sollicitaties kunnen tot uiterlijk maandag 8 april 2024 worden gestuurd naar het directiesecretariaat, secretariaat@hetvlc.nl

• De gesprekken vinden plaats op donderdag 11 april in de ochtend.

Het VeenLanden College is een bloeiende scholengemeenschap voor atheneum, havo en mavo. De school vormt samen met het Hermann Wesselink College te Amstelveen, de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert, het Hervormd Lyceum Zuid, het Hervormd Lyceum West te Amsterdam en de Panta Rhei te Amstelveen de Cedergroep. Zes scholen die onder één bestuur samenwerken om de kwaliteit van het onderwijs in de scholen te verhogen.

Het VeenLanden College staat voor eigentijds en attractief onderwijs op atheneum-, havo- en mavoniveau en heeft momenteel 1300 leerlingen, waarvan circa 1000 leerlingen op de locatie Mijdrecht en 300 leerlingen op de locatie Vinkeveen.

Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel. Het VeenLanden College daagt leerlingen uit. Dit gebeurt in de reguliere lessen, maar we bieden leerlingen ook extra uitdagingen in de vorm van praktijkgericht onderwijs in de bovenbouw en keuzes voor leerlingen in de kunst, sport en techniek. De locatie Vinkeveen is partnerschool van Kunskapsskolan.

Naast het bieden van goed onderwijs voor de leerlingen bieden wij ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Opleiden en ontwikkelen hebben een prominente plaats in het personeelsbeleid.

Het VeenLanden College is ook een opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met andere opleidingsscholen en de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten zelf nieuwe docenten opleiden en veel stagiaires begeleiden.

De functie wordt gehonoreerd in schaal 12 met een toelage van 300 euro.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.veenlandencollege.nl

Eisen

Vacature

  • Functietitel: Teamleider havo bovenbouw Veenlanden College
  • Plaatsingsdatum: 29 maart 2024