MENU

HLWHet HLW in Amsterdam West is een school waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht achtergrond, levensovertuiging of talent. We bieden drie componenten aan: het reguliere lesgedeelte, het begeleidingsgedeelte waarbij de leerlingen extra steun krijgen, en het Hallo Wereld-programma dat in het teken staat van talentontwikkeling. Het HLW geeft leerlingen de kans een zo hoog mogelijk diploma te behalen. Dat doen we met een duidelijke structuur, goede lessen en een intensieve leerlingenbegeleiding. Naast de persoonlijke aandacht voor leerlingen en hun resultaten, kenmerkt onze school zich door een veilige en plezierige sfeer. De nadruk ligt op verdraagzaamheid, wederzijds respect en goede omgangsvormen.

Aantal leerlingen: 900 leerlingen
Niveaus: vmbo/havo/vwo (Atheneum en Gymnasium), tweetalig havo/vwoBekijk de website

"Quote docent Nellemie Schalken: “Op onze intieme school is er veel persoonlijk contact tussen docenten en leerlingen. Docenten zijn bereid om leerlingen een stapje verder te helpen, iets extra’s mee te geven. Ze zijn altijd, ook na schooltijd, bereikbaar. Die persoonlijke aandacht zie je terug in ons hele onderwijs."

Nellemie Schalken, docent beeldende vormgeving en coördinator onderbouw ‘Hallo Wereld’ op het Hervormd Lyceum West (HLW)

VerhalenBlijf op de hoogte

Vacatures

HLW zoekt 1e graads docent (bedrijfs)economie

Bekijk de vacature

HLW zoekt docent tekenen/beeldende vorming

Bekijk de vacature

Hervormd Lyceum West

" width="" height="" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen>