MENU

Werken bij

Maak jij het verschil?

Eigentijds onderwijs vraagt om eigentijdse medewerkers. Wil jij ook bijdragen aan de toekomst van onze leerlingen? Ben jij een docent die altijd zoekt naar hoe het beter kan en die het verschil in het leven van een leerling kan en wil maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Altijd op zoek

De Cedergroep is een aantrekkelijke werkgever waar jouw kwaliteiten goed tot hun recht komen. Een solide werkgever die maximale werkgarantie geeft. We zijn door het jaar heen altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Ook open sollicitaties zijn dus van harte welkom. Meer informatie? Neem contact op met team HRM, 020 – 545 69 10 of stuur een e-mailbericht (onderstaande buttons).

Bij ons word je beter
Bij de Cedergroep werken we continu aan de professionalisering van onze medewerkers. Zo krijg je de mogelijkheid individueel gecoacht te worden. En op de Cederacademie leer je van en met elkaar door middel van trainingen, cursussen en opleidingen. Bovendien organiseren we studiedagen zoals de gezamenlijke Cederdag.

Wil jij dit ook? Kom werken bij een van de scholen van de Cedergroep!Vacatures

Hervormd Lyceum Zuid

Docent Wiskunde

Bekijk de vacature

CSB

Remedial Teacher

Bekijk de vacature

CSB

Receptionist – Telefonist

Bekijk de vacature

CSB

Technisch Onderwijsassistent Natuurkunde (TOA)

Bekijk de vacature

VeenLanden College

Docent aardrijkskunde m/v

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 5 MB.

Stage

Doe ervaring bij ons op!
Ben je een gedreven student die een lerarenopleiding op een hogeschool of universiteit volgt? Dan ben je van harte welkom om stage te lopen op een van onze scholen. Al onze scholen zijn Rosa-opleidingsscholen. Je kunt rekenen op intensieve begeleiding en een fantastische plek om ervaring op te doen. Daarnaast krijg je opleidingsactiviteiten aangeboden. Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan via een van onze scholen.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 5 MB.